Perinteitä kunnioittavaa huonekaluverhoilua Siuntiossa

Nojatuolin verhoilu

Verhoomo Möbeltapetsering Maria Berghäll

Tekee perinteitä kunnioittavaa huonekaluverhoilua Siuntiossa. Vanhoja materiaaleja oikein käsittelemällä saadaan huonekalujen ansaitsema arvokkuus säilytettyä. Uudemmat huonekalut puolestaan päivitetään kuntoon ajanmukaisilla materiaaleilla. Saat kauttani myös puusepän palvelut.

Toteutan palveluni yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti. Verstaaltani löytyy yli 300 kangasvaihtoehtoa ja halutessasi voit ottaa koekappaleita mukaasi, jotta voit tarkistaa miten ne sopivat tilaasi. Mikäli olet kiinnostunut huonekaluverhoilusta, ota yhteyttä tekstiviestitse, sähköpostilla, WhatsAppissa tai Facebook Messengerillä ja voimme yhdessä laittaa projektin alulle!

Huonekaluilla on tarina

Erityisesti vanhoilla huonekaluilla on pitkä historia ja oma tarinansa kerrottavanaan. Ne eivät ole pelkästään huonekaluja, vaan eräänlainen ikkuna menneisyyteen. Esimerkiksi suvussa sukupolvelta toiselle kulkenut tuoli kertoo tarinaa ajasta, jolloin isoisä vielä oli elossa ja huonekalut luotiin ajattomiksi ja kestämään pitkään.

Kaikkein kestävimmätkin vanhat huonekalut kaipaavat kuitenkin toisinaan pientä ehostusta. Käyttämällä perinteisiä tekniikoita ja materiaaleja, ovat huonekalun henki ja arvokkuus mahdollista säilyttää. Arvokkaasti toteutettu verhoilu tuo vanhalle huonekalulle uuden elämän muuttamatta sen tyyliä.

Kokenut artesaani ja kisälli

Minulla on artesaanin koulutus, joka on ammatillisessa oppilaitoksessa suoritettava käsi- ja teollisuusalan toisen asteen tutkinto. Artesaanin tutkinnon lisäksi minulla on myös kisällin tutkinto. Opintojeni jälkeen perustin oman verstaani, jota olen pyörittänyt vuodesta 1999 saakka. Voit siis luottaa siihen, että huonekalusi ovat kokeneen ammattilaisen käsiteltävänä.

Yhteistyössä taitavan puusepän kanssa

Mikäli myös huonekalujesi puuosat tarvitsevat huoltoa tai uusimista, onnistuu tämä kätevästi kauttani. Toimin yhteistyössä taitavan, perinteitä kunnioittavan puusepän kanssa. Yhteistyömme avulla huonekalu saadaan uuteen loistoonsa kauttaaltaan!

Veneiden ja autojen verhoilu

Huonekaluverhoilun lisäksi teen myös veneiden ja autojen verhoiluja. Uusin veneiden kuomuja ja verhoilen autojen sekä veneiden sisustuksia kauttaaltaan.

Teen perinteitä vaalivaa huonekaluverhoilua Siuntiossa – ota yhteyttä ja sovi tapaamisesta!

Ota yhtetyttä