Veneiden ja autojen verhoilua pitkällä kokemuksella Siuntiossa

Verhoomo Möbeltapetsering Maria Berghäll

Tekee huonekalujen verhoilun lisäksi myös veneiden ja autojen verhoilua Siuntiossa. Korjaan vanhoja veneiden kuomuja ja valmistan uusia vanhan mittoja käyttäen. Verhoilen myös veneiden ja autojen penkkejä sekä muita osia niiden sisustuksesta. Verstaani edustalla on runsaasti tilaa, joten isompikin kuorma pääsee helposti perille.

Saat minuun parhaiten yhteyden tekstiviestitse, sähköpostilla, WhatsAppissa tai Facebook Messengerillä. Minulla ei ole varsinaisia aukioloaikoja, vaan palvelen sinua silloin kun sinulle parhaiten sopii. Materiaaleja voi tutkia verstaallani tai voin antaa sinulle näytekappaleita mukaasi vertailtavaksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää veneen tai auton verhoilusta tai sovi käynnistä verstaallani!

Veneiden kuomut ja sisustus uusiksi

Venekuomu tuo lisäsuojaa vaihtuvissa olosuhteissa, sadekelillä sekä helteisenä kesäpäivänä. Toimivuus, ulkonäkö ja kestävyys ovat kaikki tärkeitä ominaisuuksia kuomuille. Kun venekuomusi alkaa olla heikossa kunnossa, on aika korjata vanha tai hankkia kokonaan uusi. Vanhan kuomun mallista ja kunnosta riippuen voin joko korjata ja entisöidä vanhan kuomun tai tehdä kokonaan uuden mittojen perusteella. Samalla kun kuomu uusitaan, on kätevää myös verhoilla veneen penkit ja muu sisustus!

Veneen kuomu verhoilu

Autojen verhoilu uuteen loistoon

Mikäli autosi istuimet tai muu verhoilu on päässyt rikkoutumaan tai värit haalistumaan, saattaa olla aika uusia auton verhoilu. Voin pitää auton vanhan ilmeen tai luoda kokonaan uutta. Mikäli istuimien pehmusteet ovat rikkoutuneet tai litistyneet, voidaan nekin laittaa kuntoon.

Tyypillisesti kuskin penkin reuna pehmentyy ja murentuu kovan kulutuksen alla. Se kannattaa korjata jo hyvissä ajoin! Voit tuoda istuimet verstaalleni tai ajaa koko auton paikan päälle.
Teen myös huonekalujen entisöintiä. Tarvitseeko vanha nojatuolisi tai muu huonekalusi uutta verhoilua?

Teen perinteitä vaalivaa huonekaluverhoilua Siuntiossa – ota yhteyttä ja sovi tapaamisesta!

Ota yhtetyttä